Unik behandling av erektionsproblem ersätter potensmedel och ger ny virilitet.

Erektionsproblem drabbar nära 25 procent av alla män över 40 år av olika orsaker. Du är inte ensam. Och vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder en unik behandlingsmetod som återställer kroppens naturliga erektion och ger dig ny virilitet.

Glöm krångliga sexuella hjälpmedel, potensmedel och läkemedel av olika slag. Med vår unika ultraljudsbehandling Tryckvågsterapi utförd av legitimerad läkare stimulerar vi kroppens tillväxt och återskapar blodkärl som förlorat sin förmåga att expandera. Blodflödet i penisen ökar och chanserna är stora att din naturliga och spontana erektion kommer tillbaka.

Studier* visar att metoden fungerar på 80 procent av patienterna oavsett grad av erektionsproblem och även på personer som inte svarar på potensmedel i tablettform.

Fyra till tolv behandlingar hjälper dig med erektionsproblem
En behandling tar 20–30 minuter och är smärtfri. Beroende på arten av dina erektionsproblem kan du behöva mellan fyra och tolv behandlingar. Effekten varar i mer än ett år och du kan göra upp till två underhållsbehandlingar per år för ett mer bestående resultat.

Arvode: 1 000 kr per behandling.